Bistranska 98, Poljanica Bistranska 10298 Bistra / Tel: +385 (0)1 3390 039 / OIB: 75454185661|opcina-bistra@bistra.hr

Župan Kožić posjetio Osnovnu školu Bistra

//Župan Kožić posjetio Osnovnu školu Bistra

Župan Kožić posjetio Osnovnu školu Bistra

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Mirela Katalenac prošloga su tjedna posjetili Osnovnu školu Bistra, gdje su se upoznali s dinamikom radova na dogradnji i rekonstrukciji školske zgrade.

Županijsku delegaciju gradilištem su vodili domaćin, ravnatelj škole Eduard Kovačevi, te predstavnici izvođača radova, a obilasku je nazočila i općinska delegacija, predvođena načelnikom Krešimirom Gulićem.

Da podsjetimo, riječ je o investiciji koja iznosi cca 30 milijuna kuna, koji su osigurani u proračunu Zagrebačke županije, uz participaciju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u iznosu od 1 milijun kuna.

Svi nazočni bili su zadovoljni viđenim na gradilištu, kako s dinamikom realizacije projekta tako i s kvalitetom izvednih radova, koji se u potpunosti planiraju privesti kraju tijekom mjeseca kolovoza ove godine,  što znači da će bistranski osnovnoškolci u novu školsku godinu ući u potpuno preuređenom starom dijelu te u novom dograđenom dijelu školske zgrade.

2018-02-05T10:54:59+00:00