Hrvatski zavod za zapošljavanje pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Zagrebačke županije, te u partnerstvu 9 gradova Zagrebačke županije i Općine Bistra, Obrtničke komore Zagreb, Udruženja obrtnika grada Zagreba, HGK-Komore Zagreb i Pučkog otvorenog učilišta Zagreb, organizira 11. Sajam poslova u Pučkom otvorenom učilištu Zagreb, Ulica grada Vukovara 68, dana 24.10.2017. godine.

Cilj Sajma poslova je okupiti na jednom mjestu sve relevantne dionike na tržištu rada i na taj način doprinijeti usklađenosti ponude i potražnje, razvoju regionalnog gospodarstva te jačanju partnerstva za zapošljavanje.

Poslodavci će na izložbenim pultovima predstaviti djelatnosti iz koje dolaze i potrebe za radnom snagom, a nezaposlene osobe/tražitelji zaposlenja imat će priliku u izravnom kontaktu s poslodavcima predstaviti se, ostaviti poslodavcima svoj životopis te dogovoriti termin za razgovor.

Svoje sudjelovanje na Sajmu poslova potvrdilo je 70 poslodavaca koji u ovom trenutku traže radnike, kao što su: Elka, Crodux, Zagrebačka pivovara, Dukat, Elektro-kontakt, Klima oprema, Feroimpex, Plodine, Pevec, JYSK, SPAR, Erste banka i dr.

Na Sajmu poslova organiziran je i dodatni program koji obuhvaća speed dating, radionice za pripremu nezaposlenih osoba za uspješno traženje posla, te predavanje Postani poduzetnik.

Općina Bistra je organizirala besplatan prijevoz za nezaposlene osobe sa područja Općine Bistra na 11. Sajam poslova.

Sve nezaposlene osobe zainteresirane za odlazak na 11. Sajam poslova mogu se prijaviti u HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE, Regionalni ured Zagreb, Ispostava Zaprešić, Trg žrtava fašizma 8, Zaprešić.

Pogledajte program sajma na ovom linku