Dana 17.04.2016. godine u sportskoj dvorani Sutinska vrela u Podsusedu održan je 7. Bistra open, ujedno i 1. kriterijski turnir za juniorke i juniore za sastav Hrvatske reprezentacije koji idu na svijetsko prvenstvo u Kanadu.

Službeno i svečano otvorenje turnira pozdravio nas je dopredsjednik HTS-a Gosp. Franjo Prot i iz upravnog odbora HTS-a te ujedno i naš Glavni delegat na turniru  gosp. Ivica Blatančić.

Nastupilo je 677 natjecatelja 77 klubova i 6 država, Hrvatska, Slovačka, Srbija, Bosna i Hercegovina Slovenija i Njemačka. Turnir se održao na punih 11 borilišta, sjajna atmosfera vrhunski borci, vrhunske borbe činile su taj dan posebnim. Hrvatski taekwondo savez prepoznao je kvalitetu rada Taekwondo kluba Bistra te nam povjerio puno povjerenje u organizaciji. Tako se dokazalo da jedan mali klub može puno više velikoga. Izostajali nisu ni borci taekwondo kluba Bistra koji su odradili kao organizatori odličan posao i na tatamiju.

Zauzevši 1. Ekipni plasman u limačima i 2 ekipni plasman u kadetima

Jan Flegar Zlatan borac te proglašen najboljim natjecateljem turnira

Lara Kurjan Zlatna te proglašena najboljom natjecateljicom turnira

Maks Kovačević Zlatni i Nicole Fumić Zlatna

Srebra su osvojili:  Leon Seničić, Leon Klanfar, Marko Drljo, Ana Minković, Dora Troha, Ivana Ilić.

Brončane medalje osvojili su: Dino Vrban i Filip Špiček.

Bez onih koji nebi mogli, koji su prepoznali još bolju kvalitetu rada kluba, oni koji su uz nas u cijeloj organizaciji Veliko im hvala.

  • ELEKTRO-ŠPIČEK D.O.O
  • ELEKTROMONT D.O.O
  • IVETA- MARKETING
  • KRAŠ D.D
  • HRVATSKI TAEKWONDO SAVEZ.