Muški pjevački zbor Bistrani sinoć je u prostorijama Društvenoga doma u Novakima održao svoju izbornu godišnju skupštinu. Novi četverogodišnji mandat je povjeren dosadašnjem vodstvu udruge, predsjedniku Davoru Pismaroviću i tajniku Dragutinu Hrliću.

Kroz protekle četiri godine Bistrani su održali 120 proba te 64 nastupa na bistranskim i drugim pozornicama, uz snimljena dva nosača zvuka, koji su realizirani uz potporu Zagrebačke županije i Općine Bistra. Predsjednik Pismarović se zahvalio županiji i općini na pruženoj pomoći i podršci u radu, kao i brojnim udrugama s kojima zbor gaji višegodišnju uspješnu suradnju.

Programsko planske aktivnosti zbora bit će slične dosadašnjima, uz prioritetni zadatak uključivanja novih pjevača u zbor, a istaknuli su i nadu u daljnju pomoć i suradnju s navedenim institucijama.

U završnom dijelu skupštine o aktivnostima zbora pohvalno je govorio zamjenik načelnika Danijel Drviš, izrazivši nadu u njihov daljnji uspješni rad te uz obećanje kako i ubuduće mogu računati na potporu općinskog čelništva.