Nažalost, uslijed negativnih utjecaja posljedica koronavirusa na ukupni društveni život Hrvatske, pa tako i naše općine, odlučili smo još jednom, nakon Uskrsa, odustati od izdavanja novog broja Glasa Bistre.

Narušeni su gospodarski tokovi, neke od djelatnosti morale su prestati s radom ili su svoj rad smanjile gotovo do samog minimuma opstojnosti. Istodobno, narušena je i slika društvenih djelatnosti, rad udruga je zamro ili je također reduciran  na tzv. „hladni pogon“, dok je cijelo društvo u  očekivanju normalizacije stanja.
Sve to prouzročilo je i nestašicu tema, kojima bismo se trebali baviti u Vašoj i našoj tiskovini. Kako Glas Bistre nismo željeli pretvoriti u jednu od brojnih i već pomalo napornih priča o koronavirusu i njegovim posljedicama, a kojih uostalom ima dovoljno u svim našim medijima, donijeli smo odluku o neizlaženju božićnog broja.

Naš novi susret zakazujemo uoči Uskrsa sljedeće godine, do kada se nadamo da će doći do normalizacije života te do kada će, nadamo se, korona postati tek samo našim ružnim sjećanjem.
U nadi ostvarenja ovih naših želja, pozivamo Vas da budete i nadalje odgovorni i da čuvate svoje bližnje i sebe, svima bolesnima želimo brzo ozdravljenje, a zdravima da ne obole.

Svako dobro, čestit Božić i sretnu Novu 2021. želi Vam
Uredništvo Glasa Bistre.