Rezultati sa Kvalifikacijskog turnira koji se održao 13.6.2015. u Zagrebu, u organizaciji akrobatskog rock ‘n’ roll kluba Rock ‘n’ roll Gimnazija.
Na natjecanju su sudjelovali natjecatelji iz Slavonskog Broda, Zagreba, Petrinje, Siska, Velike Gorice, Križa, Bistre, Zaprešića i Oroslavja. Akrobatski rock’n’roll klub Bistra je sudjelovao sa sedam juniorskih parova i dvije formacije te su osvojili srebro i broncu.
U kategoriji MINI plesalo je 18 parova. Srebrnu medalju su osvojili Matej Brnčić i Letizia Ćibarić iz Zaprešića. U polufinale su se plasirali MAGDALENA STAHOV i ROKO ŽUNIĆ iz Bistre te osvojili odlično 10. mjesto, u četvrfinalu LARA KOLARIĆ – JAKOV BOGDAN iz Bistre osvojili 14. mjesto, dok su Helena Pleša i Martin Tkalec iz Bistre osvojili 16. mjesto.
U konkurenciji najboljih hrvatskih parova u kategoriji MLAĐI JUNIORI 2 naši parovi su osvojili 14. mjesto VIDA ŽUNIĆ i STJEPAN GALIĆ, dok su Fran KRŽAK i Lana ZRINSKI iz Oroslavja osvojili 20. mjesto. Za svoj prvi nastup u mlađim juniorima 2 LAURA BONETTI i EDGAR MATUŠA POPOVIĆ osvojili su 17. mjesto!

U konkurenciji najboljih hrvatskih Mini formacija 3 je sudjelovalo 10 formacija, a naša formacija je osvojila 3. mjesto i zasluženu brončanu medalju!! Formacija Zaprešić (Jana Živić, Lana Pokupec, Matea Tkalčić, Anja Šlegl, Antonela Lazić, Paola Horvat, Antea Burilo, Dora Jukić, Lana Knafelj).
U kategoriji Mini formacije 2, formacija ORO ( Izabela Herceg, Lucia Kraševac, Marta Orsag, Patricija Drempetić, Rea Šipek i Sara Peštaj) iz Oroslavja je osvojila 10. mjesto!
Rezultati:
MINI:
2. MJESTO – LETIZIA ĆIBARIĆ & MATEJ BRNČIĆ (Zaprešić)
10. MJESTO – MAGDALENA STAHOV & ROKO ŽUNIĆ (Brdovec,Bistra)
14. MJESTO – LARA KOLARIĆ – JAKOV BOGDAN (Bistra)
16. MJESTO – HELENA PLEŠA i MARTIN TKALEC (Bistra)

MLAĐI JUNIORI 2:
14. MJESTO – VIDA ŽUNIĆ i STJEPAN GALIĆ (Bistra, Zaprešić)
17. MJESTO – LAURA BONETTI i EDGAR MATUŠA POPOVIĆ (Zaprešić, Oroslavje)
20. MJESTO – FRAN KRŽAK i LANA ZRINSKI (Oroslavje)

MINI FORMACIJE 3: BRONCA
3. MJESTO – ZAPREŠIĆ (Jana Živić, Lana Pokupec, Matea Tkalčić, Anja Šlegl, Antonela Lazić, Petra Nekić, Paola Horvat, Antea Burilo, Dora Jukić, Lana Knafelj).
MINI FORMACIJE 2:
10. MJESTO – ORO (Izabela Herceg, Lucia Kraševac, Marta Orsag, Patricija Drempetić, Rea Šipek, Sara Peštaj).