Udruga bistranskih motociklista u posljednje je vrijeme jedna od najaktivnijih naših udruga, ne samo posjećivanjem raznih destinacija i nizanjem brojnih kilometara na svojim moto ljubimcima, nego i priređivanjem zabavnih događanja, posebice već tradicijskih Winter Partya i ljetnih moto susreta, kojima su postali poznati i izvan granica Hrvatske.

Uz ove, kao i uz niz manjih svakodnevnih aktivnosti, posljednjih godina bistranski se motociklisti uspješno pojavljuju i na planu humanitarnog djelovanja, pa su tako i ove godine povodom božićnih blagdana, inače već treću godinu zaredom, još jednom demonstrirali svoja velika i otvorena srca te dobru volju prema našim potrebitim sugrađanima.

Tako su ovoga puta pomogli jednu brojnu obitelj iz Gornje Bistre, koju su posjetili i donirali joj više njima nužnih životnih potrepština. Uz prigodne poklon pakete za najmlađe članove obitelji, tu su se našle i perilica-sušilica rublja i mikrovalna pećnica.

Za kraj ove najljepše bistranske božićne priče prenosimo i nadu naših motociklista kako će njihova skromna gesta potaknuti i ostale udruge, poslovne subjekte i pojedince na uključivanje u ovakve akcije, kao i njihovu poruku kako i ovakve male stvari mogu promijeniti svijet na bolje te nas učiniti plemenitijim i boljim ljudima.

U tom ozračju prenosimo svima i čestitku bistranskih motociklista povodom Božića i Nove 2021. godine.