Da ljubav prema motorima nije samo običan hobi, zadovoljenje osobnih potreba, nego puno više od toga a ponajprije životni stil, način življenja, već su nam više puta svjedočili bistranski motoristi.

Jednu od takvih manifestacija bilježimo i prošloga tjedna, kada je više članova Moto kluba Bistra dio svojih brojnih aktivnosti posvetilo humanitarnom radu, pomoći prema potrebitima.

Na tom tragu, naši su motoristi posjetili jednu našu sumještanku, koju su prigodnom donacijom pomogli u podizanju kvalitete njezinih životnih uvjeta, ujedno joj pruživši priliku da u svojem domu osjeti njihov moto duh, koji je ovom prigodom bio ispunjen velikim humanitarnim srcem bistranskih motociklista.

Po povratku s posjeta naši skromni motoristi izrazili su nadu da su svojim djelom barem na kratko uspjeli olakšati i uljepšati život naše sugrađanke.

Što reći za kraj, ne samo da su uspjeli u svojemu naumu, već će, vjerojatno, njihovo humanitarno srce pobuditi i ostale članove naše zajednice na činjenje dobrih djela, na čemu im velika Hvala!.

(info i foto: Igor Minković)