Nakon tri gostovanja i jednog domaćeg susreta u Trećoj HNL Središte seniori Bistre i nadalje nisu okusili slast pobjede, ali niti osjetili gorčinu poraza, budući su još jednu utakmicu završili bez pobjednika, ovoga puta na gostovanju kod zagrebačkog HAŠK-a 1903, čija utakmica je završila rezultatom 0 : 0.
Nakon četiri odigrana kola i četiri osvojena boda Bistra se nalazi na 11. mjestu natjecateljske ljestvice, a novi prvenstveni susret Bistru očekuje ove nedjelje kada na svojem igralištu dočekuje zagrebački Maksimir, s početkom utakmice u 16 sati.

U ostalim utakmicama bistranske selekcije ponovile su dobre nastupe i rezultate. U CUP natjecanju pioniri su na gostovanju bili bolji od Bregane, rezultatom 1 : 2, selekcija vrtićanaca je u gostima pobijedila Zagreb (0 : 3), dok su istim rezultatom prstići pobijedili na gostovanju Goricu, da bi Limači od vršnjaka Gorice izgubili 9 : 1.
Odlične rezultate ostvarile su pionirske selekcije; mlađi pioniri 2009. godište, gostujućom pobjedom protiv zaprešićkog Intera (1 : 5), mlađi pioniri 2008. domaćom pobjedom protiv Dugog Sela (9 : 0) te selekcija pionira koja je, također, bila bolja od Dugog Sela (5 : 1).
Kadeti i juniori Bistre u ovom su kolu ugostili momčad Lučkog iz Zagreba, čije su obje utakmice završile bez pobjednika, istovjetnim rezultatom 1 : 1.

Na slikama iz arhive – zadovoljni čelnici kluba i detalji s utakmica više bistranskih selekcija