Nakon gostujuće pobjede protiv zagrebačke Trešnjevka Bistra je svoj pobjednički niz u Trećoj HNL Središte nastavila osvajanjem nova tri boda, uvjerljivom domaćom pobjedom protiv sisačke Segeste rezultatom 4 : 1.

Nažalost, najbolje jesensko izdanje Bistre proteklo je bez prisustva publike, radi opasnosti od koronavirusa, bolje rečeno uz malobrojnu publiku koja se okupila i gledala utakmicu s tamošnjih nogostupa i ceste.
Novim bodovima, odnosno s njih ukupno 15, Bistra se polako „cementira“ u središnjem dijelu natjecateljske ljestvice, na kojoj se trenutno nalazi na njezinom 11. mjestu.
U sljedećem 14. kolu Bistra gostuje u Lučkom, gdje ju dočekuje istoimeni trećeligaš, a utakmica se igra ove subote s početkom u 14:30 sati.

U utakmicama ostalih kategorija bistranskih nogometaša pioniri Bistre su kod kuće remizirali sa Zelinom (2 : 2), dok su mlađi pioniri Bistre bili bolji od svojih vršnjaka (2 : 1).
Domaće susrete odigrali su i naši prstići i limači, u kojima su ostvarili pobjede protiv Bregane, rezultatima 4 : 2 i 2 : 1.