Nakon pet remija i dvije uzastopne pobjede nogometaši Bistre upisali su i prvi ovosezonski poraz u Trećoj HNL Središte, domaćim porazom od krapinskog Zagorca ostvarenim rezultatom 0 : 1.
U obostrano slaboj utakmici gosti su imali više sreće i iskoristili jednu od svojih rijetkih prilika, dok je Bistra nastupila u neprepoznatljivom izdanju, bez ideje u igri a time i bez nekih većih gol prilika.
Ovim porazom Bistra je izgubila priključak s vodećima na natjecateljskoj ljestvici, odnosno „zacementirala“ svoju poziciju u središnjici iste s osvojenih 11 bodova.
Sljedeće kolo na rasporedu je već ove srijede, 7. listopada, kada Bistra gostuje kod Španskog u Zagrebu, s početkom utakmice u 15:45 sati.

Od ostalih selekcija pobjede su ostvarili Prstići na gostovanju kod Samobora (1 : 8), mlađi pioniri domaćom pobjedom protiv Gorice (4 : 0), mlađi pioniri 2009. godište gostujućom pobjedom protiv Bregane (0 : 12) i Juniori gostujućom pobjedom protiv Španskog (0 : 1). Kadeti Bistre izgubili su od svojih vršnjaka iz Španskog (3 : 1), dok su pioniri Bistre i Gorice odigrali bez pobjednika (1 : 1)

Na slikama – detalji s ogleda Bistre i Zagorca