Na gostovanju kod zagrebačke Trešnjevke nogometaši Bistre prekinuli su svoj crni niz od tri poraza, u utakmici s više preokreta i pogodaka u kojoj su na kraju zasluženo pobijedili s 5 : 6.
S novo osvojena tri boda, odnosno s njih ukupno 15, Bistra se trenutno nalazi na 11. mjestu natjecateljske ljestvice Treće HNL Središte, a prilika za nove bodove pred Bistrom je već ove subote, kada na svojem terenu dočekuje sisačku Segestu.
Početak utakmice zakazan je u 14:30 sati, uz napomenu kako je na snazi zabrana prisutnosti publike na utakmicama, radi sprečavanja širenja pandemije koronavirusa.

Ostale kategorije bistranskih nogometaša ovoga su vikenda ostvarile sljedeće rezultate: kadeti i juniori Bistre upisali su domaće poraze protiv Gorice (0 : 4 i 0 : 1), limači i prstići Bistre gostovali su u Jastrebarskom gdje su limači s Jaskom odigrali bez pobjednika a prstići ostvarili uvjerljivu pobjedu (2 : 2 i 1 : 10), mlađi pioniri su na gostovanju kod Vinogradara pobijedili (0 : 7) dok su pioniri odigrali bez pobjednika (1 : 1), da bi mlađi pioniri 2009 na gostovanju u Bestovju pobijedili, rezultatom 2 : 3.

Na fotografijama – detalji s utakmice jiniora Bistre i Gorice