Ovoga vikenda prstići i limači Bistre gostovali su u Velikoj Gorici, gdje su protiv istoimenih domaćina upisali uvjerljive pobjede rezultatima 0 : 3 i 0 : 8.
Odlilčne igre i sigurne pobjede ostvarili su i mlađi pioniri i pioniri Bistre, gostujućim pobjedama protiv Bana Jelačića, rezultatima 2 : 5 i 0 : 5, dok su mlađi pioniri 2009 jesenski dio prvenstva zaključili početkom tjedna, osvojivši prvo mjesto s deset pobjeda iz jedanaest odigranih utakmica.
Kadeti i juniori Bistre ove su subote ugostili zagrebački Hrvatski dragovoljac, protiv kojeg su upisali po jednu pobjedu i poraz. Kadeti su bili bolji i pobijedili 3 : 2, dok su juniori izgubili 0 : 2.

Seniori Bistre u 14. kolu Treće HNL Središte pretrpjeli su novi gostujući poraz, ovoga puta od Lučkog rezultatom 3 : 1, pa se trenutno nalaze na jedanaestom mjestu natjecateljske ljestvice s 18 osvojenih bodova.

U sljedećem kolu Bistra na svojem igralištu dočekuje Dugo Selo, koja utakmica je na rasporedu ove nedjelje s početkom u 14 sati, uz napomenu kako se utakmice i nadalje igraju bez prisutnosti publike.