Prošloga tjedna Nogometni klub Bistra je održao svoju Skupštinu, koja je bila izborna te na kojoj je dosadašnji predsjednik Robert Brezec dobio novi četverogodišnji mandat, u kojem će mu pomagati dopredsjednici Josip Prša i Dario Gulić.
Skupštini su nazočili predsjednica Općinskog vijeća Marija Gregurević i načelnik Krešimir Gulić te predsjednik Nogometnog središta Zaprešić Zoran Družanović. Načelnik Gulić je podržao dosadašnji rad kluba, naglasivši kako je isti zahvaljujući dobrom radu uvijek imao općinsku podršku te da će istu imati i ubuduće, dok je Zoran Družanović posebno naglasio dobru organizaciju koja je pretočena u uzoran rad kluba, s posebnim naglaskom na rad s mladim generacijama.

A, u trećem kolu Treće HNL Središte nogometaši Bistre gostovali su kod zagrebačkog Maksimira te ubilježili uvjerljivi poraz, rezultatom 3 : 0.
S osvojena četiri boda, od dvanaest mogućih, Bistra se nalazi na desetom mjestu natjecateljske ljestvice, a nova prigoda za osvajanje bodova pred Bistrom je već ove nedjelje, kada u Bistru dolazi momčad Jaruna s početkom utakmice u 15:30 sati.