Pregled ovogodišnjih aktivnosti bistranskih udruga zaključit ćemo s NK Bistrom, našom najbrojnijom i najaktivnijom udrugom, za potrebe kojeg nam je predsjednik Robert Brezec dao kratku ocjenu 2020. godine te naznake budućih aktivnosti.

– Na isteku ove godine moram naglasiti kako smo u klubu zadovoljni ostvarenim rezultatima svih naših kategorija, koji su nova potvrda dobrog rada naše škole nogometa, kao i kluba u cjelini.
Vezano uz sljedeću godinu, kao prvo se nadamo skorom kraju problema s koronavirusom, odnosno što ranijem povratku u negdašnji život i na nogomet na kakve smo naviknuli u vrijeme prije virusa.
Planova za sljedeću godinu imamo puno, od kojih izdvajamo postavu umjetne trave na pomoćnom igralištu, što se je pojavilo kao nužnost obzirom na sve veći broj djece koje okupljamo u klubu, ne samo iz Bistre već i iz nama susjednih mjesta.
Ova aktivnost planirana je za ovo proljeće, a radi se o projektu u kojem sudjeluju UEFA, Hrvatski nogometni savez, Zagrebačka županija i NK Bistra, jasno uz veliku potporu Općine Bistra – naglasio je predsjednik kluba Robert Brezec.

Naš kratki razgovor priveli smo kraju obostranom željom da ovaj ambiciozni plan postane što prije djelom naše stvarnosti, dok iz kluba prenosimo i čestitke za uspješnom i sretnom Novom 2021. godinom.