POZIV na radionicu: 

„Od ideje do projekta“ – razrada projektne ideje i ispunjavanje obrazaca natječaja

 

koja će se održati u ponedjeljak, 29. siječnja, 2018.godine od 15.00 sati u velikoj dvorani Kulturnog centra Bistra

 

Poštovani,

 

Cilj ove radionice je educirati predsjednike i tajnike udruga s područja Općine Bistra osnovama izrade projektnog prijedloga koji se upućuju domaćim donatorima, kao što su jedinice lokalne i područne samouprave, državna tijela ali i privatne zaklade, tvrtke, banke, veleposlanstva u RH i slično.

 

Tijekom radionice obuhvatit ćemo strukturu standardnog projektnog prijedloga i strukturu obrasca proračuna te ćemo na konkretnim primjerima sudionika radionice predstaviti pojedine elemente zadane dokumentacije.

 

Sudjelovanje na radionici omogućit će svim sudionicima i bolje razumijevanje obrazaca natječaja trenutno otvorenog za udruge s područja Općine Bistra.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative. Radionica je besplatna.

Broj sudionika je ograničen na 20.

 

Obzirom da je Općina Bistra 18. siječnja 2018. godine objavila javne natječaje za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Općine Bistra molimo vas da se odazovete na ovu radionicu.

 

Vaš tim:

Općina Bistra

Voditelj Odsjeka za razvoj  i društvene djelatnosti

Mirela Despotović, v.r.                                                         

Darko Sever-Šeni, v.r.

 

… Radionica je organizirana u sklopu programske suradnje Centra za civilne inicijative i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kroz Program regionalnog razvoja civilnoga društva za 2018. godinu.

 

Preuzmite dokument