Rezultati međunarodnog natjecanja “3. Otvorenog prvenstva Slavonskoga Broda”, na kojem su sudjelovali predstavnici iz Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine te Austrije, a koji se održao u nedjelju, 26.5.2019., u Slavonskom Brodu, SD Vijuš u organizaciji kluba Top Dance, Slavonski Brod.

U najmlađoj juniorskoj kategoriji MINI, u konkurenciji od 17 parova, imali smo 6 predstavnika te premoćno osvojili sva mjesta na postolju!!!

Pobjednici u kategoriji MINI su Jakov Marković i Tena Jakuš iz Zaboka, srebro su odnijeli Luka Krpan  i Tia Larisi iz Zaprešića te broncu Todor Toše Švelić i Dora Jelenčić iz Konjščine. U polufinale su se plasirali Luka Krleža i Eva Blazinić iz Zaboka osvojenim 9. mjestom te im je malo nedostajalo do finala, dok su 12. mjesto zauzeli Juraj Čukelj i Nika Bukal iz Konjščine, za svoje prvo natjecanje Viktor Hotko Dojčić i Roza Pavelić osvojili su zasluženo 16. mjesto. U kategoriji Mlađi juniori 1 – Jakov Bogdan i Lara Kolarić osvojili su 14. mjesto, što je odličan rezultat nakon Jakovljeve slomljene noge i dugog oporavka.

U kategoriji Male formacije 2, odličnom izvedbom cure iz Konjščine –  DEJA VU (Lara Brleković, Vida Mikov, Doroteja Žabek i Nina Jelenčić) osvojile su 6. mjesto.

Čestitke svim natjecateljima na odličnim rezultatima!!