Poštovani,

„Skrivena blaga ruralnog turizma“ projekt je kojeg LAG „Zeleni bregi“ u suradnji s još 5 LAG-ova (LAG Zagorje-Sutla, LAG SAVA, LAG Prigorje-Zagorje, LAG Međimurski doli i bregi i LAG Mura-Drava) provodi na području sjeverozapadne Hrvatske u svrhu učenja i širenja dobrih praksi između hrvatskih regija na području razvoja ruralnog turizma koji će se sastojati od edukacije dionika u sektoru turizma, promocije lokalnih destinacija, njihovo umrežavanje kao i jačanje međusektorske suradnje u području ruralnog turizma koji će čuvati prirodnu i kulturnu baštinu.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.323.809,76 HRK, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

LAG „Zeleni bregi“ u okviru međuteritorijalnog projekta suradnje organizira dvodnevnu radionicu o pokretanju i poslovanju subjekata u ruralnom turizmu koje će se održati 08. 09. srpnja (četvrtak i petak) 2021. u  dvorani Kulturnog centra Bistra, Bistranska ulica 98, Poljanica Bistranska, 10298 Bistra s početkom u 9:00 sati.

Radionice će voditi stručnjaci iz Instituta za turizam, jedinog znanstvenog javnog instituta u Republici Hrvatskoj specijaliziranog za istraživanje i konzalting u turizmu, a koji svoje iskustvo temelji na znanstvenom radu, kontinuiranim istraživanjima i stalnom usavršavanju multidisciplinarnog radnog tima.

Sukladno epidemiološkim mjerama, maksimalan broj polaznika radionice po danu je 20.

Sudjelovanje je besplatno, a za sudionike je osigurana okrepa i ručak.

Prijaviti se možete zaključno s  06. srpnja 2021. godine putem e-mail adrese: lag.zelenibregi@gmail.com ili na broj mobitela 099/325-1003.

U prilogu Vam dostavljamo poziv.

Unaprijed zahvaljujemo,

LAG „Zeleni bregi“