U Sportskom centru Bistra ovoga utorka održana je Izborna godišnja skupština, na kojoj su rezimirani ostvareni rezultati u proteklom četverogodišnjem razdoblju, zacrtane smjernice za daljnji rad, obavljeno usklađivanje Statuta s novim Zakonom o udrugama, te je izabrano novo vodstvo kluba, na čijem je čelnom mjestu dosadašnjeg predsjednika Jadranka Marolta zamijenio Robert Brezec.
Skupštinari su iskazali zadovoljstvo ostvarenim sportskim rezltatima sviju selekcija kluba, kao i povijesnim nastupom u Drugoj HNL, što je ostvareno uz veliki angažman uprave, igrača i roditelja mlađih uzrasta, te velikom pomoći Općine Bistra na planu uređivanja ukupne infrastrukture kluba. Nažalost, kao posljedica igranja u Drugoj ligi ostala su nepodmirena određena financijska potraživanja, pa će glavni zadatak nove uprave biti upravo rad na financijskoj konsolidaciji kluba, u čemu bi umnogome trebalo pomoći i skorašnje otvaranje ugostiteljskog lokala u prostorijama Sportskog centra, a za koji je upravo ishođena Uporabna dozvola.
Nastupanje seniorskog sastava u Jedinstvenoj ŽNL ocijenjeno je odgovarajućim trenutnim mogućnostima kluba, s naglaskom na daljnje unaprijeđivanje rada s mlađim kategorijama.