U nedjelju, 8.11.2015., u Slavonskom brodu, održao se Kup Republike Hrvatske u akrobatskom rock ‘n’ rollu “Slavonija OPEN ’15”, u organizaciji ŠPK Top Dance i Hrvatskog rock ‘n’ roll saveza. Akrobatski rock’n’roll klub Bistra je sudjelovao sa sedam juniorskih parova i tri formacije.
Osvojili smo zlatnu i dvije brončane medalje!!!
U konkurenciji najboljih hrvatskih parova u kategoriji MINI, zlatnu medalju su osvojili Letizia Ćibarić i Matej Brnčić iz Zaprešića (ARRK Bistra) a brončanu medalju su osvojili Karla Utović i Antonijo Kovačec iz Zaprešića. Tri naša para su se kvalificirala u polufinale, Lara Kolarić i Jakov Bogdan iz Bistre (ARRK Bistra) osvojili su jedanaesto mjesto, dok su Magdalena Stahov i Roko Žunić iz Bistre (ARRK Bistra) u polufinalu osvojili deveto mjesto, Elena Ferenci Majcen i Marko Nekić iz Zaprešića (ARRK Bistra) su osvojili dvanaesto mjesto. U kategoriji Mlađi juniori 2 naši parovi su osvojili sedamnaesto mjesto Vida Žunić i Stjepan Galić, dok su Laura Bonetti i Mateo Petek osvojili osamnaesto mjesto.
U konkurenciji najboljih hrvatskih Mini formacija 3 naša formacija “ZAPREŠIĆ” je osvojila brončanu medalju! Članice formacije “ZAPREŠIĆ” su Jana Živić, Lana Pokupec, Matea Tkalčić, Anja Šlegl, Petra Kovač, Petra Nekić, Paola Horvat, Antea Burilo, Dora Jukić i Lana Knafelj.
Za svoj nastup formacija “ROKERICE IZ ZAPREŠIĆA” – Mia Starčević, Mia Mateljić, Dora Mateljić, Katarina Osrečki, Nika Šimunić, Ella Šljivarić, Elena Videk i Alisa Vuletić Brkić, osvojile su odlično sedmo mjesto.
U kategoriji Mini formacije 2, formacija ORO – Dorotea Kurelja, Patricija Drempetić, Marija Orsag, Marta Orsag, Lucia Kraševac iz Oroslavja su osvojile osmo mjesto!
Izdvajamo rezultate sa Kupa Republike Hrvatske , “Slavonija OPEN ’15”, koji se održao 8.11.2015. u Slavinskom Brodu.

  • MINI: ZLATO
  • 1. MJESTO – Letizia Ćibarić i Matej Brnčić (Zaprešić)
  • 3. MJESTO – Karla Utović i Antonijo Kovačec (Zaprešić)
  • MINI FORMACIJE 3: BRONCA
  • 3. MJESTO – ZAPREŠIĆ (Jana Živić, Lana Pokupec, Matea Tkalčić, Anja Šlegl, Petra Kovač, Petra Nekić, Paola Horvat, Antea Burilo, Dora Jukić, Lana Knafelj).