DVD Bistra – održali Godišnju skupštinu

Ove subote bistranski vatrogasci održali su svoju redovnu Godišnju skupštinu, kojoj je, kao i uvijek do sada, nazočio veliki broj njihovih članova, gostiju i uzvanika.

Izvještaj o radu, Financijski izvještaj i Izvještaj Nadzornog odbora redom su prihvaćeni, nakon čega je uslijedila dodjela zahvalnica, odlikovanja i priznanja.

Najvrednija priznanja, vatrogasne spomenice za 10. godina aktivnosti u Društvu, dobili su Vesna Bogdan, Jasmina Gulić i Renata Špoljar, a dodijeljeno je i 13 zahvalnica za pomoć Društvu tijekom 2023. godine. Iste su dobili Agram d.o.o., Heidelberg Materials, Inter-color, Obrt Limox, Maksima trgovina d.o.o., Monter-Strojarske montaže d.d., Obrt za popravak elektroaparata i uređaja, Održavanje i trgovina Vođinac d.o.o., Pekara Kaj, Plebicola d.o.o., Pyramis grupa d.o.o., Semafor d.o.o. i Spectra Media d.o.o.

Nadalje, članovima Društva podijeljeno je 7 uvjerenja o osposobljavanju za vatrogasna zvanja i za obuku za rad s bespilotnim letjelicama, od Hrvatske kontrole zračne plovidbe.

U radu Skupštine sudjelovalo je više gostiju iz vatrogastva, iz DVD-ova i javnih postrojba i njihovih upravnih tijela, dok su o radu vatrogasaca Bistre i njihovoj suradnji s Općinom Bistra govorili predsjednik Općinskog vijeća Krešimir Gulić i načelnik Danijel Drviš.

Već tradicionalno, po završetku službenog dijela Skupštine uslijedilo je druženje uz prigodni domjenak i glazbu, koji su potrajali dugo u noć.

Skip to content