LD Šljuka – priredili natjecanje u gađanju glinenih golubova


Bistranski lovci ove su nedjelje u gornjobistranskom kamenolomu održali novo natjecanje u gađanju glinenih golubova, na koje se ovog puta odazvalo više od 100 strijelaca iz svih lovačkih udruga Lovnog ureda Zaprešić i strijelci iz tri društva iz Krapinsko-zagorske županije, iz Gornje Stubice, Hrašćine Trgovišća i Kraljevca na Sutli.

Nakon dugotrajnog i iscrpnog raspucavanja prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je Mario Horvat iz klanječke Kune, drugo Dario Uđbinac iz Prepelice iz Kupljenskog Hruševca, a treće Mario Karlović iz gornjostubičkog Orla.
U momčadskoj kategoriji nastupilo je 8 ekipa, od kojih je najoštrije oko i najmirniju ruku imala pobjednička postava lovaca iz Hrašćine Trgovišća, ispred drugoplasiranih lovaca iz Kraljevca na Sutli i trećih iz Zaprešića.

Od ostalih rezultata pobjeda u fair playu pripala je Dariu Uđbincu iz Kupljenskog Hruševca, dok je najbolji u gađanju zračnom puškom bio bistranski lovac Luka Penezić.

Kao i uvijek, osim zanimljivosti i napetosti u samom natjecanju okupljeni lovci ugodno su vrijeme proveli u cjelodnevnom druženju, uz neizostavnu okrjepu i brojne lovačke priče.

Skip to content