NK Bistra – nakon Roberta Brezca kormilo preuzeo Siniša Fremec

Ovoga petka bistranski nogometaši održali su svoju Godišnju izbornu skupštinu, na kojoj je došlo do promjene vodstva kluba. Nakon odrađena dva mandata predsjednik Robert Brezec i njegovi dopredsjednici Dario Gulić i Josip Prša prepustili su svoja mjesta novoizabranoj upravi.
Za novog predsjednika izabran je Siniša Fremec, za dopredsjednike Ivan Babić i Ivan Lozančić, dok je predsjednikom Nadzornog odbora postao Domagoj Eršek.

Skupština je održana u radnom i kreativnom raspoloženju, a po riječima odlazeće uprave isti su nakon osam godina rada osjetili zasićenje i zamor pa je došlo vrijeme za nove ljude u vodstvu kluba.
Predsjednik Brezec naglasio je kako je zadovoljan odrađenim mandatima, posebice činjenicom kako su klub ostavili u urednom stanju i s dobrom financijskom situacijom, bez ikakvih gubitaka. Osim toga, naglasio je kako se dosadašnja uprava ne povlači iz kluba, odnosno da će i nadalje po potrebi ostati aktivna, ali više ne na upravljačkim funkcijama.
Nadalje, Brezec je novoizabranom predsjedniku i upravi zaželio puno uspjeha u radu, dok se je za aktivnosti u proteklih osam godina posebno zahvalio svim suradnicima; Općini Bistra i načelnicima Krešimiru Guliću i Danijelu Drvišu, KGB-u Bistra i njihovim čelnicima Danijelu Tadiću i Antoniji Matić, sponzorima, roditeljima, igračima i trenerima te svim ostalim suradnicima.

Zahvaljujući se na izboru novi predsjednik Siniša Fremec istaknuo je kako će njihovi glavni predstojeći zadaci biti zadržavanje trećeligaškog statusa seniorske momčadi, daljnje omasovljenje mlađih kategorija, pronalazak novih sponzora, jačanje trenerskog sastava, odnosno sve ono što će pomoći daljnjem unprjeđenju bistranskog nogometa. Izrazio je i nadu kako će klub i Općina i nadalje imati dobru suradnju, budući je to od velikog značaja za ukupni sportski život naše zajednice. Načelnik Općine Danijel Drviš također je novoizabranom vodstvu kluba zaželio puno uspjeha u radu, naglasivši kako općinska pomoć nikada nije bila upitna pa će tako biti i ubuduće.
Između ostaloga, to se odnosi i na projekt umjetne trave za koji je Općina osigurala potrebna sredstva, a trenutno se očekuje da podršku ovom projektu daju i Hrvatski nogometni savez i Zagrebačka županija.

Skip to content