Nogomet – Bistra bolja od Samobora

U jučerašnjoj utakmici 8. kola Treće Nogometne lige Centar Bistra je nastavila s odličnim rezultatima utakmica iz prošlog vikenda. Tako je seniorski sastav, nakon nedjeljne pobjede protiv Dinama iz Odranskog Obreža, jučer ponovno upisao novu vrijednu pobjedu, ovoga puta protiv Samobora rezultatom 2 : 0.
Golovima Jakopića i Kukca Bistra se s novoosvojena tri boda, odnosno s njih ukupno 10, popela na 11. mjesto natjecateljske ljestvice.
Od ostalih rezultata iz prošlog vikenda bistranske selekcije ostvarile su čak 7 novih pobjeda; na domaćem terenu pobijedili su kadeti Pregradu (5 : 2), te limači I i prstići I Savu Strmec (7 : 2 i 3 : 0). Gostujuće pobjede upisalik su pioniri i mlađi pioniri I protiv Ilovca (1 : 0 i 2 : 0), limači II protiv Pušće (3 : 1) i bistranske pionirke protiv zagrebačkog Sigeta (6 : 0).
U proteklom kolu poraze su na domaćem terenu upisali mlađi pioniri II od Zrinskog (2 : 6) i prstići II od Brdovca (5 : 8), dok su jedini remi upisali juniori Bistre protiv Pregrade, čija je utakmica završila 1 : 1.
Seniorski sastav Bistre u sljedećm kolu gostuje kod Save Strmec, momčadi koja se nalazi na pretposljednjem mjestu ljestvice s osvojenih 6 bodova, čija utakmica je na rasporedu u nedjelju, 8. listopada, s početkom u 16:15 sati.

Skip to content