Nogomet – Bistra pobjedom zaključila sezonu


Ove subote, utakmicama 34. kola, privedeno je kraju prvenstvo Treće NL Centar, u kojem je Bistra ostvarila jednu od svojih najuvjerljivijih pobjeda. Na domaćem terenu Bistra je ugostila drugoplasirani Gaj iz Mača, u utakmici s ukupno čak 8 pogodaka, odnosno s konačnim rezultatom Bistra – Mače 7 : 1.

Uzroci ovako visoke pobjede Bistre mogu se tražiti na obje strane, kod Gaja u činjenici da nisu došli u najjačem sastavu te radi igranja kup utakmice u srijedu, u kojoj su pobjedom nad Pregradom osvojili kup Krapinsko-zagorske županije. S druge strane, Bistra je igrala motivirano u želji da pobjedom, uz poraz petrinjske Mladosti koji se potom i dogodio, ukupni plasman popravi za jedno mjesto. Osim toga, ovoga puta Bistra je ne samo stvarala brojne prigode za pogotke, već i bila odlična u njihovoj realizaciji, što tijekom prvenstva često nije bio slučaj.

Po odigravanju 34 kola prvo mjesto uvjerljivo je pripalo sisačkoj Segesti, ispred drugog Gaja i trećeg Vrapča, dok je Bistra zauzela 14. mjesto, na zadovoljstvo kluba i navijača ostankom u ligi.
Zadovoljna ostankom u ligi uprava Bistre nakon utakmice priredila je domjenak za momčad i svoju vjernu publiku.Na fotografijama – detalji s utakmice Bistre i Gaja

Skip to content