Nogomet – bistranske selekcije upisale pet pobjeda te po jedan poraz i remi

Ovoga vikenda bistranski nogometaši ostvarili su pregršt novih pobjeda, uz samo jedan poraz seniorske selekcije.
Pobjede protiv Bana Jelačića su upisale selekcije U – 9 i U – 11, obje rezultatima 2 : 0, mlađi pioniri na gostovanju su bili bolji od zabočke Mladosti uvjerljivom pobjedom 3 : 0, kadeti i juniori su upisali bodove protiv Ogulina, rezultatima 4 : 1 i 1 : 0.
S remijem i novim bodom iz Zaboka su se vratili pioniri, koji su s Mladosti odigrali 1 : 1, dok su novi domaći poraz upisali seniori.
Jučerašnja utakmica 27. kola Treće NL Centar između Bistre i Kurilovca završila je rezultatom 2 : 3, u kojoj su više sreće i spretnosti imali gosti, ali uz velike prigovore domaćina na odluke sudačke trojke koje su većinom išle na ruku gostujuće momčadi. Iako su gosti postigli sve golove na regularni način, suci su svojim odlukama iznervirali domaće igrače i publiku, posebice olakom dodjelom žutih i crvenih kartona pa će Bistra posljedice sudačkog „znanja“ Bistra osjećati i u sljedećim kolima.
S 31 osvojenim bodom Bistra se trenutno nalazi na 14. mjestu natjecateljske ljestvice, a novi nastup ju očekuje već ove srijede, 26. travnja, kada gostuje kod Save Strmca, s početkom utakmice u 17 sati.

Skip to content