Nogomet – Maksimir odnio bodove iz Bistre

U drugom kolu 3. Nogometne lige Centar nogometaši Bistre ubilježili su domaći poraz od zagrebačkog Maksimira, rezultatom 0 : 2. U ne baš lijepoj i gledljivoj utakmici gostujući nogometaši bili su za nijansu bolji od Bistre i zasluženo odnijeli pobjedu.

Nakon dva odigrana kola Bistra je ostvarila polovični uspjeh, odnosno po jednu pobjedu i poraz, te se s tri osvojena boda nalazi na 10. mjestu natjecateljske ljestvice.

Novi službeni nastup Bistra je imala već jučer, na gostovanju kod Strmca u Bedenici, čija je kup utakmica završila bez pobjednika 2 : 2, da bi Bistra pobijedila nakon izvođenja kaznenih udaraca.
Od ostalih rezultata iz ovog kola izdvajamo gostujuće pobjede kadeta i juniora Bistre protiv NK Studentskog grada, obje ostvarene rezultatima 3 : 1 te pobjedu mlađih pionira u gostima kod Dugog Sela, rezultatom 1 : 4, dok su stariji pioniri bili poraženi 3 : 1.

U trećem kolu seniori Bistre na svojem igralištu dočekuju krapinski Zagorec, koji je u prva dva kola upisao dvije pobjede, čija utakmica je na rasporedu ove nedjelje, 10. rujna, s početkom u 17 sati.
Također, zanimljiv i povijesni susret za bistranske pionirke na rasporedu je ove subote, kada naše pionirke igraju svoju prvu službenu natjecateljsku utakmici u kojoj u prvom kolu HNLŽM Centar dočekuju zabočku Mladost, s početkom utakmice u 10 sati.

Na fotografijama – detalji s utakmice Bistre i Maksimira

Skip to content