Nogomet – novi dobar vikend za bistranske nogometaše

Ovoga vikenda bistranske nogometne selekcije odigrale su novih 10 susreta, u kojima su zabilježile 5 pobjeda, 4 poraza i 1 remi.
Poraze su ubilježili juniori na svojem terenu od Tigra iz Svete Nedelje (2 : 5), stariji pioniri na gostovanju kod Jaske Vinogradara (2 : 0), stariji pioniri II kod kuće od Tigra iz Svete Nedelje (3 : 4) i pionirke na gostovanju kod varaždinskog Varteksa (5 : 0).
Susret bez pobjednika odigrali su mlađi pioniri I kod Jaske Vinogradara (2 : 2).
Pet pobjeda na domaćem terenu izborili su kadeti protiv Tigra (3 : 2), mlađi pioniri II također protiv Tigra (5 : 3), te limači I i prstići I protiv Jaske Vinogradara (3 : 1 i 6 : 0), dok je seniorski sastav Bistre pobijedio zagrebački HAŠK 1903 (2 : 1).
U ne previše dobroj i gledljivoj utakmici Bistre i HAŠK-a prvo poluvrijeme je završilo bez pogodaka, da bi gosti bolje otvorili drugo poluvrijeme i došli do vodstva. Nakon toga počinje se buditi i Bistra te u konačnici s dva gola ostvaruje vrijednu pobjedu i upisuje nova tri boda.
S novoosvojena tri boda, odnosno s njih ukupno 13 Bistra se nalazi na 10. mjestu natjecateljske ljestvice.
U sljedećem 11. kolu Bistra gostuje kod zagrebačke Trešnjevke, čiji susret je na rasporedu ove subote, 21. listopada, s početkom u 15:45 sati.
Na slikama – detalji s utakmice seniorskih sastava Bistre i HAŠK-a 1903

Skip to content