Nogomet – seniorima novi poraz, a mlađe selekcije ostvarile polovične uspjehe

U proteklom kolu bistranske nogometne selekcije ostvarile su raznovrsne rezultate, od uvjerljivih pobjeda do uvjerljivih poraza, da bi samo jedna utakmica bila ravnopravna i završila bez pobjednika.

Juniori i kadeti gostovali su kod Vrbovca, gdje su juniori upisali poraz (4 : 2), a kadeti pobjedu (2 : 5).
Stariji i mlađi pioniri također su gostovali i to u Dubravi Zabočkoj, iz koje su se stariji pioniri I vratili s porazom (4 : 1), a mlađi pioniri I s pobjedom (0 : 4). Pioniri su gostovali kod Zrinskog, kojeg su pobijedili (0 : 2), dok su mlađi pioniri kod istog protivnika pretrpjeli poraz (7 : 0).

Limači I ugostili su Kobre iz Samobora, od kojih su pretrpjeli poraz (0 : 2), dok su prstići I i Kobre odigrali bez pobjednika (1 : 1).

Limači II gostovali su u Jakovlju i upisali pobjedu (0 : 1), a naše pionirke gostovale su u Zaboku, gdje su poražene rezultatom 3 : 1.

U 21. kolu Treće nogometne lige Centar seniorska selekcija u nedjelju je ugostila vodeći sisački Metalac, u utakmici u kojoj su bodovi otišli u Sisak, zahvaljujući gostujućoj pobjedi rezultatom 1 :  2.
Tako Bistra trenutno zauzima 15. mjesto na natjecateljskoj ljestvici, s 20 osvojenih bodova, a u sljedećem kolu ju očekuje gostovanje kod Zeline.

Utakmica Zeline i Bistre na rasporedu je ove subote, 30. ožujka, s početkom u 16 sati.Na slikama – detalji s utakmice prstića I i samoborskih Kobri (1 : 1)

Skip to content