Nogomet – vikend u znaku turnira mlađih kategorija

Ove subote i nedjelje NK Bistra organizirao je dva turnira, Bistra Kids Cupa 2023., za kategorije 2016. i 2014. godište.
Na oba turnira odazvalo se ukupno 48 momčadi iz Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije, koje su nakon dva cjelodnevna razigravanja dobile svoje zaslužene pobjednike.
U kategoriji 2016. godišta prvo mjesto pripalo je zagrebačkom Dinamu, ispred drugoplasiranog Španskog, trećeg HAŠK-a i četvrtog Vrapča, dok je u kategoriji 2014. godišta bilo najbolje Vrapče, ispred zaprešićkog Intera, zagrebačke Lokomotive i Samobora.
Najboljim momčadima i pojedincima osvojena priznanja predali su načelnik Bistre Danije Drviš, predsjednik Općinskog vijeća Krešimir Gulić, predsjednik Nogometnog središta Zaprešić Zoran Družanović te predsjednik i dopredsjednik NK Bistre Robert Brezec i Dario Gulić.
Od ostalih utakmica ovog vikenda mlađi pioniri su gostovali u Kurilovcu i ostvarili uvjerljivu pobjedu 6 : 0, dok su pioniri poraženi od Kurilovca 2 : 1. Kadeti i juniori igrali sa Studentskim Gradom i upisali poraze 6 : 0 i 5 : 3, dok su seniori gostovali u Vrbovcu te ostvarili gostujuću pobjedu 0 : 1.
S nova tri boda, odnosno s njih ukupno 35, Bistra se popela na 12. mjesto natjecateljske ljestvice 3. Nogometne lige Centar, a u sljedećem kolu Bistra na svojem terenu dočekuje Lučko. Utakmica se igra ove nedjelje, 14. svibnja, s početkom u 17:30 sati.

Skip to content