Obavijest korisnicima vodnih usluga na području Općine Bistra

[fusion_builder_container type=”flex” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=””][fusion_text]

Dana 01.07.2021. godine, Vodoopskrbi i odvodnji Zaprešić d.o.o. pripojeno je društvo Vodovod i odvodnja Bistra d.o.o., a sva imovina, prava i obveze su prenesene na sveopćeg pravnog slijednika, Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o., sve sukladno odredbama Zakona o trgovačkim društvima.

Za korisnike na području općine Bistra očitanja vodomjera obavit će se tijekom srpnja 2021. godine temeljem čega će im biti i ispostavljen račun za konačni obračun vodnih usluga.

Obavještavaju se korisnici da više ne vrše daljnje uplate po akontacijskim ratama izdanim od strane VIO Bistra d.o.o.

Sve uplate koje su izvršene po akontacijskim ratama na račun PBZ d.d., a u korist ViO Bistra d.o.o., biti će evidentirane u poslovnim knjigama ViO Zaprešić d.o.o.

Daljnja očitanja vodomjera vršit će se mjesečno te će se korisnicima ispostavljati mjesečni računi prema utrošku.

Ujedno molimo korisnike za razumijevanje u nadolazećem periodu koji obuhvaća usklađivanje i integraciju matičnih podataka korisnika vodnih usluga, ali i integraciju vodoopskrbnog sustava ViO Bistra d.o.o. u vodoopskrbni sustav ViO ZAPREŠIĆA d.o.o.

Za sva pitanja možete se obratiti na email: vodovod@komunalno-zapresic.hr ili na telefon 01/3314-383, 01/3314-384 radnim danom od 7-15 sati.

VIO ZAPREŠIĆ d.o.o.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skip to content