PD Bistra – Tomislavu Novoselu novi predsjednički mandat

U Društvenom domu Novaki bistranski planinari ove su subote održali svoju Izbornu skupštinu, na kojoj su jednoglasno dali povjerenje dosadašnjem predsjedniku Tomislavu Novoselu.
Predsjednik Novosel svoje je članstvo ukratko podsjetio na brojne  aktivnosti iz protekle četiri godine, dok je iz tekuće godine izdvojio 18 održanih izleta diljem Hrvatske i Slovenije. Osim toga, istaknuo je posebno zadovoljstvo educiranjem članstva, od kojih su neki polazili opću planinarsku školu te osposobljavanja za markaciste, čuvare planinske prirode i vodiče, dok su posebne pohvale dobili Dragica i Darko Gašparinčić za obilaske Hrvatskih planinarskih obilaznica, za što su nagrađeni visokim i najvišim prizanjem.

Za sljedeće razdoblje sastavili su, također, ambiciozni plan rada, puno novih izleta, daljnju  suradnju sa školom i vrtićem, nove edukacije i rad na omasovljenju članstva.
Radu Skupštine nazočio je i načelnik Bistre Danijel Drviš, koji je pohvalio bistranske planinare, obećajući im daljnju općinsku podršku kao i buduće ćešće sudjelovanje u njihovim planinarskih pohodima.

Kako to priliči planinarima, nakon održanog službenog dijela uslijedio je prigodni domjenak, uz druženje, pjesmu i ples te razmjenu planinarskih iskustava.

rpt
rpt
Skip to content