Polanica u srcu – mještani Poljanice priredili turnir u malom nogometu

Ove subote na školskom igralištu u Poljanici održan je turnir na kojem je u muškoj kategoriji nastupilo šest momčadi s područja Poljanice, dok su u ženskoj kategoriji nastupile tri momčadi, od kojih dvije s područja Bistre i jedna iz Zagreba.
Turnir su samostalno organizirali građani Poljanice, grupa entuzijasta predvođenih Damirom Glavačem Dadom i Ivanom Babićem te njihovim prijateljima, a isti je održan u cilju druženja mještana poljaničkih naselja i njihovih gostiju iz okolnih mjesta.
Muške postave nastupile su pod imenima Gornja, Srednja i Donja Poljanica te Polanica koju niko neće, uz ekipe Priženjenih i Veterana. U finalnom susretu snage su odmjerile Polanica koju niko neće i Srednja Poljanica, od kojih je bila bolja i pobijedila Polanica koju niko neće, dok je treće mjesto pripalo Donjoj Poljanici.
Na ženskom turniru nogometašice Bistre, godišta od 2008. do 2014. godine, napravile su dvije uzrastom miješane momčadi, dok je momčad zagrebačkog Agrama, inače državnih prvakinja u kategorijama U 17 i U 15, bila sastavljena od godišta 2008. do 2009. godište. Turnirska pobjeda pripala je nogometašicama Agrama, druga je bila Bistra 2, a treća Bistra 1.
Turnir je protekao u sportskoj i fair play igri te uz odličnu organizaciju, a osim samog sportskog značaja imao je i veliku važnost na planu obogaćivanja društvenog života mještana Poljanice.

Skip to content