Udruga umirovljenika Bistra – proslavili 20. obljetnicu rada pjevačkog zbora

U Društvenom domu Gornja Bistra ove subote bistranski umirovljenici proslavili su 20. obljetnicu rada Zbora Udruge umirovljenika Općine Bistra.
O radu Udruge i Zbora okupljenima je govorila njihova predsjednica Dragica Gašparinčić, koja istaknula važnost Zbora za rad Udruge, kao i njihovu spremnost za redovitim sudjelovanjem u općinskim manifestacijama, ali i na gostovanjima u Bistri bližoj ili daljoj okolici.

U kulturno-umjetničkom dijelu programa, osim Zbora domaćina, sudjelovali su i gosti; zborovi udruga umirovljenika iz Jakovlja, Pušće i Kupljenova, koji su svojim pjesmama raspjevali i razveselili brojne uzvanike i goste.
Nakon nastupa podijeljeno je 10 zahvalnica raznim suradnicima Udruge, koji su kroz protekle godine pomogli u radu bistranskih umirovljenika i njihovog zbora, a to su ovoga puta bili zborovi iz Jakovlja, Pušće, Kupljenova i domaćina Bistre, Općina Bistra, tajnica Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije Marica Špičić, dugogodišnja članica i jedna od osnivačica Zbora Katica Tušek, lovačka društva Kuna Jablanovec i Šljuka Bistra te voditelj programa Darko Slukan.

Po završetku službenog dijela događanja održana je prigodna zabava, uz pjesmu, ples i druženje, koji su u dobrom raspoloženju potrajali do kasnih noćnih sati.

Skip to content