POZIV IZLAGAČIMA – Dani Bistre

Manifestacija DANI BISTRE obilježava se već 17 godina. Prošle 2022. manifestacija je okupila rekordan broj posjetitelja i prometnula se u predvodnicu kulturno zabavnih događanja na Općini Bistra za sve uzraste.

U sklopu DANA BISTRE, održava se niz kulturnih, zabavnih, eno-gastronomskih i sportskih događanja koja su zbog svog kontinuiteta i izvrsnosti postali prepoznatljivi, ne samo izvan granica Općine Bistra, već i izvan naše domovine.

Gastronomsko – zabavni program održat će se 9. rujna 2023. na prostoru kamenoloma u Gornjoj Bistri praćen ocjenjivačkim žirijem koji čine: kulinarski chef Tomislav Špiček, gospođa Karmela Vukov-Colić bivša televizijska i radijska voditeljica, treća članica žirija je gospođa Željka Klemenčić, vlasnica portala mrvica.hr, dugogodišnja članica žirija show-a 3,2,1, kuhaj.

Uz živu glazbu, večernji koncert grupe ”Učiteljice” i ”Tarapana benda”, koktel bar, animacijski program za djecu s likovnom radionicom i face paintingom, medijski će nas podržati HRT-a, RTL-a i TV Zapad, Zagrebačka županija, Turistička zajednica Zagrebačke županije, Radio Sljeme i Radio Stubica, Radio Kaj … koji su garancija da će se za našu manifestaciju čuti u svakom dijelu lijepe naše Hrvatske!

Važna karika u razvoju Bistre i njegovog identiteta je položaj i suradnja s obrtnicima, gospodarstvenicima i OPG-ovima s područja Bistre i okolice. Tako su sve namirnice biljnog podrijetla za pripremu čušpajza uzgojene na području Općine Bistra i Zagrebačke županije od lokalnih OPG-ova, a meso koje će se koristiti uzgojeno je na farmama u Zagrebačkoj županiji. Neizostavan  element u promociji Bistre je sudjelovanje lokalnih proizvođača hrane, pića, raznih usluga i proizvođača raznih rukotvorina i umjetnina, usluga odnosno svega što Bistra može i treba ponuditi i promovirati. Bistra ima puno toga za ponuditi i zato smo za Vas osigurali besplatne izložbeno – prodajne štandove tijekom održavanja čušpajzijade.

Molimo sve zainteresirane OPG-ove, obrtnike, poslovne subjekte da nam se jave do 31. kolovoza 2023. godine radi osiguravanje mjesta i potrebne prateće infrastrukture.

Broj izložbenih mjesta je ograničen, stoga osigurajte svoje mjesto što prije.

Popunjeni i ovjereni obrazac Zahtjeva za izložbeni prostor, potrebno je donijeti osobno u tajništvo Općine Bistra ili putem email-a na opcina-bistra@bistra.hr

Poziv izlagačima – Dani Bistre 2023.
Zahtjev za izložbeni prostor – Dani Bistre 2023.

Skip to content