LD Šljuka – održali Godišnju skupštinu

Bistranski lovci ove su subote održali Godišnju skupštinu, kojom su na službeni način priveli kraju svoje prošlogodišnje aktivnosti.
Izvještaj o radu i Financijski izvještaj, a potom i Izvještaj Nadzornog odbora, prihvaćeni su jednoglasno, nakon kojih su predstavljeni planovi za tekuću godinu, koji su, također, dobili jednoglasnu potporu.
Nakon skupštinskih tema predsjednik društva Franjo Novosel zatražio je iz osobnih razloga razrješnicu na položaj predsjednika, koju su skupštinari prihvatili. Po riječima Novosela, nakon 40 godina članstva u društvu, od kojih 22 godine na funkciji predsjednika, došlo je vrijeme da smanji svoje aktivnosti, a prigodu je iskoristio i za zahvalnost svojim kolegama kao i predstavnicima Općine Bistra na razumijevanju i uspješnoj suradnji svih ovih godina.
Do održavanja Izvanredne izborne godišnje skupštine i izbora novog predsjednika, društvom će rukovoditi zamjenik predsjednika Neven Piculek, dok je na prijedlog Izvršnog odbora Franjo Novosel proglašen doživotnim počasnim predsjednikom bistranskih lovaca.
Načelnik Općine Bistra Danijel Drviš pohvalno je ocijenio dosadašnji ukupni rad društva, naglasivši kako ne sumnja i u buduću dobru suradnju, dok se predsjednik Općinskog vijeća Krešimir Gulić prisjetio brojnih zajedničkih aktivnosti od vremena Domovinskog rata pa sve do izgradnje ukupne lovačke infrastrukture. Isto tako, obojica su istaknula veliki doprinos dosadašnjeg predsjednika Franje Novosela u svim tim aktivnostima, izražavajući mu zahvalnost na dosadašnjem radu.
U završnom dijelu Skupštine lovci su upoznati s prijedlozima za dodjelu odličja Hrvatskog lovačkog saveza, za koja su predložena petorica bistranskih lovaca.
Već uobičajeno, i ovo je lovačko druženje nastavljeno prigodnim domjenkom, da bi već sutradan lovci krenuli u novi lov.

Skip to content